En İyi Olta Kamışı Hangisi? En İyi Kamış Markası ve Fiyatları

12-01-2022 10:45
En İyi Olta Kamışı Hangisi? En İyi Kamış Markası ve Fiyatları
Balık avına yeni başlayan müşterilerimizden ilk aldığınız soru genellikle, en iyi kamışın hangisi olduğu ve en iyi kamış markaları oluyor. Tekno Doğa olarak kamış tavsiyesi isteyen müşterilerimize cevap verebilmek için sorduğumuz sorular aşağıdaki gibidir.

1- Hangi ilde av yapıyorsunuz? Deniz mi tatlı su avı mı yapıyorsunuz? Hangi balıklar çıkıyor ve kiloları nasıl?
2- Tekneden mi yoksa kıyıdan mı av yapıyorsunuz?
3- Av arkadaşlarınız var mı ya da avlaktaki diğer avcıların kullandığı kamış boyu ve atarlarına dikkat ettiniz mi hiç?
4- Suni veya doğal yem olarak neler kullanıyorsunuz ya da avlaktakiler kullanıyor? 
5- Daha önce kullandığınız bir kamış var mı? Özellikleri neydi?

Bu soruları yanıtlayan müşterilerimizin ihtiyacına uygun bir olta kamışı tavsiyesi yapabiliyoruz. Bu sebeple kamış tavsiyesi için yazarken yukarıdaki baştan yanıtlayarak yazarsanız çok seviniriz :)

En İyi ve Kaliteli Olta Kamışı Markaları


En iyi olta kamışı markaları Okuma, Lineaeffe, Savage Gear, DAM, Ron Thompson gibi kendi ürünlerini geliştiren ve üreten global markalardır. Bu markalar, yüksek standartlarda geliştirdikleri kamışlarını hem test cihazlarıyla hem de sahada test ederler. Sahadaki test ekiplerinden ve uluslararası yarışmalara katılan sporcuların deneyimlerinden yararlanırlar. Bu sayede olta kamışı serileri günden güne gelişir, daha kaliteli, sağlam ve dayanıklı hale gelir.

Olta Kamışı Fiyatları


Tekno Doğa olarak satışını yaptığımız tüm markaların resmi ve yetkili bayisi olmamız sebebiyle, olta kamışı fiyatları konusunda sizlere en ucuz fiyatı sunduğumuzdan emin olabileceğinizi önemle belirtmek isteriz. Olta kamışı fiyatları, kamış özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bir kamışın üretiminde kullanılan gövde malzemesinin karbon, fiberglas ya da kompozit olması kamışın fiyatına etki etmektedir. Yine kamış halkalarının porselen yada titanyum gibi özel malzemelerden üretilmesi de fiyata etki eder. Pek çok şeyde olduğu gibi olta kamışlarında da kalite ile fiyat doğru orantılı artmakta. Yani teknolojisi, malzeme ve işçilik kalitesi yüksek kamışların fiyatları haliyle yüksek olmakta. Ama endişe etmeyin, Tekno Doğa olarak size ithiyacınıza en uygun kamış tavsiye verebileceğimiz için fazla harcamanız gerekmez.

Balık Avına Yeni Başlamayı Düşünenlere Hep Verdiğimiz Bir Tavisiye

Balığa yeni başlayan ve olta kamışı ve makinesi tavsiyesi isteyen müşterilerimize söylediğimiz bir tavsiye vardır. Olur da 2-3 ay sonra bu hobiden sıkılırsanız, harcadığınız paraya acımayacağınız malzemeler alın. Bu arada kaliteli marka kamış ve makineleri kolayca internetteki balıkçılık forumlarında ve ikinci el sitelerinde satabileceğinizi de hatırlatalım.
 
Bu hobi bir tutkuya dönüştüğünde ve artık daha iyi, üst seviye kamış ve makinelere yöneldiğinizde ise ilk malzemeleriniz bir sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Böylece bir sevdiğinizi kendinize av arkadaşı yapabilirsiniz :) Unutmayın, bir sevdiğinize verebileceğiniz en büyük hediye ona bir hobi hediye etmektir. Etkisi kalıcıdır ve yıllarca hatırlanır. Parfüm gibi bitmez :)
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.